Ki ne lenne kíváncsi a minket körülölelő erdő ehető rejtett kincseire?
Augusztus 17-én 17:00 órától Ehető Erdő vacsorával várjuk vendégeinket a Parádi Kisvendéglőben, a DumaSasvár fesztivál keretein belül.
Az esten Bózsó Gyula erdész ismerteti meg a résztvevőket az erdő alapanyagaival. egy fantasztikus vacsora keretében.
Tervezett menü*:
- Rózsaborsos sajtkrémmel és füstölt pisztránggal töltött podagrafüves derelye
- Szarvas erőleves házi, medvehagyma bimbós ravioli
- Fácánmell, kucsmagomba, szarvasgombás burgonya gratin
- Vajpuha vaddisznó pofa, vörösboros-bangitás pecsenyelé, rántott barkócás puliszka
- Mézharmatos pohárkrém lucpúderes fenyőrügyszirup ágyon
A menü ára: 19.990 Ft/fő
Italpárosítással (mátrai borok, erdei gyümölcs pálinka) 24.990 Ft/fő
Italpárosítással (mátrai borok, erdei gyümölcs pálinka) 24.990 Ft/fő
Regisztráció: kisvendegloparad@gmail.com e-mail címen és a +36 20 358 8686-as telefonszámon.
*A menüváltozás jogát fenntartjuk. A képek tájékoztató jellegűek.